Here we go!

Vanaf dinsdag 1 september zijn er enkele nieuwe richtlijnen in het kader van de COVID-19 maatregelen in onze sporthal.

REGISTRATIE SPELERS
Bij aankomst wordt de lijst van alle spelers en begeleiders met daarop alle namen en telefoonnummers bezorgd aan de ploegverantwoordelijke of trainer, deze gegevens worden gedurende 14 dagen in een gesloten omslag bewaard op het secretariaat.

BESCHERMINGSMAATREGELEN
Mondmasker is verplicht voor iedereen tot in de kleedkamers. Na de wedstrijden, in de cafetaria, in de gangen,... is dit eveneens verplicht. Voor elke ploeg is een aparte kleedkamer voorzien; ploegen die in de blauwe zaal spelen, hebben een kleedkamer in de blauwe zaal; ploegen die in de groene zaal spelen, hebben die in de groene zaal !
Gebruik van kleedkamers en douches is toegelaten !
We vragen wel om de richtlijnen van de gemeente Lendelede te volgen omtrent ontsmetting en hygiëne deze hangen uit in de kleedkamers !

TOESCHOUWERS
Toeschouwers zijn meer dan welkom ! Er is een registratieplicht + mondmaskerplicht voor alle toeschouwers. Op verschillende plaatsen in de zaal zijn er QR-codes met uitleg om u te registreren; dank om deze richtlijnen te volgen !
Bij de ingang van de zaal hangt een dispenser voor de ontsmetting van de handen.
Er zijn voldoende tribunes, hou afstand van elkaar en geniet !
Gelieve ook de opgelegde maatregelen te respecteren in de cafetaria !
Sporters of toeschouwers die zich ziek voelen, worden gevraagd om niet te komen; gebruik het gezond verstand ! Sportieve Dank!

De algemene richtlijnen van Volley Vlaanderen vinden jullie hier terug.