Zonder partners is de uitbouw van een club onmogelijk en we zijn onze vele partners, klein of groot, dan ook heel erg dankbaar voor hun engagement binnen onze club.  We zijn dan ook trots op onze vele trouwe partners !  De vele sponsorpanelen aan de muren van onze volleybalzaal tonen het warme hart dat onze partners dragen.

Wenst u ook partner te worden van onze club ?  Neem dan gerust contact op met Steven Mattheeuws, Dries Pillen ( dries@vtlendelede.be ) of spreek gerust de andere leden van de commerciële cel aan; zij zullen u met veel plezier alle mogelijke formules uitleggen om partner te worden.  Voor elk budget is er een sponsorvoorstel en wij bieden u sterke publiciteitstroeven !  Het is onze bedoeling om u een zo hoog mogelijke return geven.

 

Scoor dubbel met uw sponsoring bij VT Lendelede!

Bij VolleybalTeam Lendelede is de return aan een sponsor van cruciaal belang. Onze club is dan ook gespecialiseerd in de organisatie van grootse evenementenwaarop onze sponsors uitgenodigd worden en waarvoor ze meermaals gratis tickets krijgen. Zo stond VT Lendelede in voor de organisatie van concerten van Rob De Nijs, Natalia, Clouseau, De Kreuners, enz...

Wil u graag meer weten over onze volgende evenementen, surf dan naar onze evenementensite www.vcl-events.be.